Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Nyitrai Zsolt: A Magyar Csapat kész megvédeni a rezsicsökkentést

2014. January 16. 10:15
Nyitrai Zsolt: A Magyar Csapat kész megvédeni a rezsicsökkentést
Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója  bejelentette: elindultak a rezsifórumok országszerte, melyek február 15-ig tartanak. A Magyar Csapatba a rezsifórumok helyszínein, illetve telefonon lehet jelentkezni.


Nyitrai Zsolt emlékeztetett, Orbán Viktor január első napjaiban levélben kereste meg azokat a polgárokat, akik korábban aláírásukkal támogatták a rezsicsökkentést, és egy újabb találkozóra, a Magyar Csapat megalakítására hívta meg őket. Az első helyszín a Borsod megyei Putnok. Országszerte 119 helyen lesz fórum, melyeken a Fidesz vezető politikusai és a kormánytagok is részt vesznek.Nyitrai Zsolt: Indulnak a rezsifórumok


Eddig 17 ezren jelentkeztek a rezsicsökkentést megvédeni hivatott Magyar Csapatba, a tervek szerint a létszám február közepére elérheti a százezer főt – hangsúlyozta Nyitrai Zsolt. A 2014-es választások tétje, hogy folytatódik-e a rezsicsökkentés, vagy nem. Mindannyiunk érdeke, hogy ezt a kezdeményezést megvédjük – tette egyértelművé. A Fidesz és a KDNP január 24-én tartja közös frakcióülését, melynek fő témája a harmadik rezsicsökkentés lesz.


Forrás: fidesz.hu


-csa-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu