Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.04. - csütörtök, Bulcsú napja van.

Belföldi hírek

Németh: a digitalizáció feltartóztathatatlan

2019. október 22. 14:42
Németh: a digitalizáció feltartóztathatatlan

Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke nemzetközi konferencián arról beszélt: a digitalizáció elindult, amit végig kell csinálni, ugyanakkor az elöregedő vállalkozások akadályozzák ezt.

Az Iposz a visegrádi országok társvállalkozói érdekképviseleteinek részvételével nemzetközi konferenciát szervezett a digitalizációról, a robotizációs és a technológiai modernizációról, az építőiparban működő kis- és középvállalkozások termelékenységének, hatékonyságának javítási lehetőségéről a Visegrád Alap támogatásával. Az Iposz elnöke rámutatott arra, hogy a V4-országok hasonló problémákkal küzdenek, a konferencia pedig jó lehetőség volt a tapasztalatok megosztására.

 

 

Interjú keretében kiemelte: a tanácskozást egy mélyinterjú sorozat előzte meg, keretében vállalkozások mondták el tapasztalataikat a digitalizációról. A két nap során letisztult, hogy a négy ország hasonló problémákkal küzd - tette hozzá. Németh László két nagy problémát emelt ki: egyrészt az elöregedő vállalkozókat, akik már nem akarnak váltani a digitalizációra, másrészt pedig, hogy a mikrovállalkozások nem látják át a vállalati rendszert és nem tudnak bekapcsolódni a folyamatokba. 

 

 

A változásokhoz információra, képzésre, támogatásra, szolgáltatásokra van szükségük - tette hozzá az Iposz elnöke.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu