Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.06.29. - szerda, Péter, Pál napja van.

Belföldi hírek

Német cég ruházott be Debrecenben

2022. május 02. 20:30
Német cég ruházott be Debrecenben

Két új üzemcsarnokkal bővült Debrecenben egy német cégcsoport.

Kapacitásbővítő- és fejlesztő beruházást adtak át Debrecenben, ahol egy német cégcsoport épített két új üzemcsarnokot. A Bürkle cégcsoportnak a most átadott két épület az első olyan gyára, amely Németországon kívül, de még Európában található. A csarnokot a debreceni Határ úti ipari parkban építették fel.

 

A két új gyár felépítése Debrecen számára is mérföldkőnek és sikernek könyvelhető el, hiszen a német cégcsoport már közel 100 éve működik, mégis Debrecent választották a legelső olyan helyszínnek, ahol megjelennek Európában Németországon kívül.

 

A debreceni csarnokra nagy feladat hárul a gyártás szempontjából

 

A jövőben az európai gyártókapacitás 50 százalékát adja majd a debreceni telephely, a többi 50 százalékot pedig a két Németországban található gyár. A beruházással a debreceni vállalatok is profitra tehetnek szert, hiszen a gyár beszállítóinak jelenleg 20 százaléka helyi cég, a jövőben pedig ezt jelentős mértékben növelné a német anyavállalat.

 

A cég egyébként kulcsrakész logisztikai és gyártó infrastruktúrát fejleszt ki. Ezen megoldásoknak köszönhetően a termelő vállalkozások a kifejlesztett technológia telepítése után sikeresebben folytathatják működésüket. A Bürkle debreceni gyára 5000 négyzetméteren terül el, a befektetést pedig a Xanga csoport finanszírozta.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu