Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Nem változnak már a választások szabályai

2014. January 01. 07:15
Nem változnak már a választások szabályai

Gulyás Gergely, a Fidesz politikusa arról beszélt, hogy a 2014-es választások előtt már nem módosítanak a voksolás szabályain.

Gulyás Gergely, a Fidesz politikusaA választójogi törvény vagy a választási eljárási szabályok tekintetében nem lesz már módosítás. Arra a kérdésre, hogy a 2014-es győztes szerezhet-e kétharmados többséget, azt válaszolta Gulyás Gergely: ez továbbra is a csodák kategóriájába tartozik, az új választójogi rendszer az arányosság tekintetében csak minimálisan módosult a korábbihoz képest.


A Népszabadságnak adott interjúban devizahitelekről szólva az országgyűlési képviselő kifejtette: a Fidesz álláspontja változatlan, a devizahitel-szerződéseket ki kell vezetni a piacról, a januári szezonnyitó frakcióülésen foglalkoznak majd a kérdéssel.   

A rendszerváltás utáni hetedik országgyűlési választást Magyarországon várhatóan 2014. május 25-én fogják tartani (a végső dátumot a köztársasági elnök tűzi ki). A választás várható időpontja egybe esik a 2014-es európai parlamenti (EP) választásokkal.


MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu