Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.08.05. - szerda, Krisztina napja van.

Belföldi hírek

Navracsics Tibor vezetheti az oktatásért, kultúráért, ifjúságért és állampolgársági ügyekért felelős EU-biztosi tárcát

2014. szeptember 11. 11:00
Navracsics Tibor vezetheti az oktatásért, kultúráért, ifjúságért és állampolgársági ügyekért felelős EU-biztosi tárcát

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke jelentette be, hogy Navracsics Tibort az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságért és állampolgársági ügyekért felelős biztosi posztjára jelölték.

Navracsics Tibor több mint 20 éves egyetemi oktatói tapasztalattal rendelkezik, "az ELTE népszerű tanáraként a mai napig aktív szereplője az oktatási rendszernek". Személyében Jean-Claude Juncker olyan politikusra bízta a tárca vezetését, akinek személyes tapasztalata van az általa felügyelt területről. A biztosi feladatok nagy megtiszteltetést jelentenek, és Jean-Claude Juncker számíthat rá, hogy Navracsics Tibor sikeresen látja el majd feladatait" - véli a Fidesz-KDNP EP-képviselőcsoportja.

 

 

Testhezállónak tartja a neki szánt uniós tárcát Navracsics TiborTesthezállónak minősítette az oktatásért, kultúráért, ifjúságért és állampolgársági ügyekért felelős EU-biztosi tárcát szerdán Brüsszelben magyar újságíróknak nyilatkozva Navracsics Tibor. A Fidelitas szerint azzal, hogy Navracsics Tibort oktatási, kulturális, ifjúsági és állampolgársági biztosi pozícióra jelölték, a megfelelő ember került a megfelelő helyre. A Jean-Claude Juncker által javasolt biztosi portfólió a jövőről szól, ezért a kormány kiemelkedő sikernek tekinti Navracsics Tibor jelölését erre a feladatra - írja Kurucz Éva Kormányszóvivő.

 

MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu