Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Belföldi hírek

Nagyon hasznosak az 5G hálózatok

2023. April 21. 14:40
Nagyon hasznosak az 5G hálózatok

Az 5G hálózat számos iparág mindennapjait képes még hatékonyabbá varázsolni, legyen szó gyártásról vagy fejlesztésről.

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy az 5G hálózat hatalmas előnyöket tartogat a cégeknek és a lakosságnak. A hálózat jelentősen képes felgyorsítani a cégeknél történő folyamatokat, az infrastruktúra fejlesztést, a gyártást vagy éppen a csúcstechnológiás teszteléseket.

 

Magyarországon legutóbb az Audi aknázta ki az 5G hálózat előnyeit, mégpedig a prémium autógyártó győri telephelyén. Az Audi az 5G-vel volt képes nagymértékben felgyorsítani a kutatást, a fejlesztést, valamint a tesztelést.

 

Az 5G a legújabb autómodellek gyártását is felgyorsítja

 

Az 5G-nek köszönhetően képesek voltak az új modellekből már vezetés közben is kinyerni a létfontosságú adatokat. Az adatátvitel elképesztően gyorsan és hitelesen működik az 5G hálózat által, ezért a gyártók is rövid időn belül képesek ellenőrizni és kijavítani az esetleges hibákat.

 

Az autóipar élen jár a legmodernebb technológiák alkalmazásában A gyártók kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az utasok biztonságban legyenek az autóban, ezt pedig részben a jövő technológiákkal tudják biztosítani.

 

Az 5G egyik legnagyobb előnye az ultragyors adatátvitel, amely a korábbi hosszú ellenőrzési procedúrákat a töredékére csökkenti. Várhatóan 2023-ban egyre több cég kezdi el kihasználni ennek a technológiának az előnyeit.

 

Forrás: MTI, Audi
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu