Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.09.29. - Friday, Mihály napja van.

Belföldi hírek

Nagyberuházást indított a Trans-Sped Kft.

2023. February 21. 11:29
Nagyberuházást indított a Trans-Sped Kft.

Fejlett robottechnológiával bővül Magyarország szerte egy nagyvállalat.

Egy logisztikai nagyvállalat közel 8 milliárd forintos nagyberuházást indított Magyarországon. A beruházó vállalat a Trans-Sped Kft., amely a jelentős összegű projekt eredményeképp mintegy 300 új munkavállalót is fel tud venni a jövőben.

 

A Trans-Sped Kft. magyar tulajdonban áll és jelenleg 6 logisztikai központtal rendelkeznek Magyarországon. A vállalat legnagyobb ipari telephelyei Nagytarcsán, Debrecenben, Környén és Tatán találhatóak.

 

A nélkülözhetetlen innovációt a magyar kormány közel 2,5 milliárd forinttal támogatta, mivel egy olyan beruházásról van szó, amely rengeteg új munkahely születését garantálja egész Magyarországon.

 

A raktárakban óriási segítséget nyújtanak a robotizált megoldások

 

A cég raktára képes úgynevezett fulfillment szolgáltatást is nyújtani, köszönhetően az 50 darab robotnak, amelyeket a közelmúltban szereztek be. A cég közleménye szerint a robotok jóval hatékonyabbá teszik az e-kereskedelmi teendőket, mindemellett pedig felgyorsítják és megkönnyítik a munkatársak napi teendőit.

 

A raktárak építésén és felújításán kívül a cég további korszerű robottechnológiai megoldásokat is bevezetett, továbbá megújították az informatikai rendszer és modern állványokat vásároltak az ügyféligények minél minőségibb kiszolgálása érdekében.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu