Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Belföldi hírek

Nagy sikert arat a Jogpont szolgálat

2017. September 14. 13:41
Nagy sikert arat a Jogpont szolgálat

Az Észak-Alföldi Jogpont irodák az Ipartestületek Országos Szövetsége alá tartoznak, Németh László elnök szerint hatalmas az érdeklődés az ingyenes jogi segítségnyújtás iránt, ezért tovább bővítéseken gondolkoznak.

A Jogpont szolgálatás egy korábbi jogsegélyszolgálat folytatásaként működik, ahol a lakosság, a munkáltatók és munkavállalók jutnak ingyenes jogi segétségnyújtáshoz. Németh László elmondta, hogy Észak-Alföldön kiemelten magas az érdeklődés a szolgáltatás iránt, annyira, hogy egy év alatt teljesítették a projektre előírt kötelező számokat. Az Iposz egy szerződésmódosítást is tervez, amely lehetővé teszi majd újabb jogpontok létrehozását, illetve tovább bővítik a jogsegélyszolgálat telefonos óraszámait, mivel a korábbi jogsegélyszolgálat telefonos hívásainak az ötszöröse érkezik be.

 

"Egyre többen veszik igénybe a Jogpont szolgáltatást"

 

Reményét fejezte ki, hogy két év múlva, a projekt zárása után találnak forrást, hogy a jövőben is fenn tudják tartani a szolgálatást, hiszen kor és nem tekintetében is, mindenki számára megfelelő segítséget tudnak nyútani. További területeken is mutatkozik igény, ezért szeretnék a Jogpont Mini projekt folytatásaként kisebb településekre is kiterjeszthetnék a szolgálaltatást.

 

/T.D.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu