Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

Modernizálás Nyíregyházán

2023. March 26. 06:00
Modernizálás Nyíregyházán

Több 100 millió forintos beruházás ért véget Nyíregyházán.

A nyíregyházi székhelyű Divián-Megafa Kft. közel 300 millió forintból fejlesztette tevékenységét. A vállalat korszerűsítette gyártási technológiáját, valamint tovább növelte kapacitását.

 

A bútorok gyártásával foglalkozó vállalkozás több mint 10 modern berendezést vásárolt az innováció keretein belül. A cég egyébként kizárólag viszonteladó vállalatokat szolgál ki és 100 százalékban magyar tulajdonban áll.

 

A vállalat versenyképesebbé válhat a piacon

 

A technológiai fejlesztés berkein belül a vállalat elindított egy új szolgáltatást is. Az új üzleti szolgáltatás teljesen felhő alapon működik, mindemellett pedig több olyan beruházást is végrehajtottak, amelyek a megújuló energiát hasznosítják.

 

Mivel a projekt olyan elemeket is magában foglal, amelyek a jövő technológia szempontjából kulcsfontosságúak, így a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz programban több mint 200 millió forintos támogatást is kaptak.

 

A vállalat jelenleg közel 150 munkavállalónak biztosít megélhetést, ám az új beruházás átadásának eredményeképp ez a létszám tovább nőhet a jövőben.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu