Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.12.08. - csütörtök, Mária napja van.

Belföldi hírek

Modernizációs programot indít a Vodafone

2022. július 10. 09:00
Modernizációs programot indít a Vodafone

Hamarosan újabb digitális beruházásokat indít a Vodafone egész Európában, mivel újabb technológiai céggel kötöttek partnerséget. Hazánk is profitálhat a modernizálásból.

Tovább gyorsítaná modernizációs folyamatát és még inkább áttérne a felhő-alapú működésre a Vodafone nagyvállalat. A telekommunikációs óriás most épp az Oracle technológiai vállalattal kötött stratégiai partnerséget.

 

A partnerség keretein belül egész Európa, így Magyarország informatikai infrastruktúráját kívánják fejleszteni. A megállapodás több évre szól és szinte az összes Oracle által biztosított felhőszolgáltatást bevezeti a régióban a Vodafone, majd elérhetővé teszi a saját hálózatain keresztül.

 

A Vodafone és az Oracle komoly fejlesztést indított el

 

A projektnek köszönhetően a Vodafone sokkal gyorsabban tudja kiépíteni a legújabb és legokosabb felhőalapú alkalmazásait az ügyfeleknek, a nemzetközi lefedettségnek köszönhetően pedig ezeket az egész régióban elérhetővé tudják tenni.

 

A fejlesztések teljes mértékben meg fognak felelni az adatkezelési szabályoknak, mindemellett pedig tovább csökkenthetik a felmerülő működési költségeket. A felhő-alapú innovációval dinamikusan bővíthetőek lesznek a szolgáltatások, mivel jelentős erőforrásokkal bővül az infrastruktúra.

 

A hosszú távú együttműködés által természetesen Magyarországra is azonnal megérkeznek a Vodafone legújabb digitalizációs fejlesztései.

 

Forrás: MTI, Vodafone, Oracle
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu