Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.28. - Tuesday, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Modern feldolgozó gyár épül Szegeden

2023. January 04. 09:43
Modern feldolgozó gyár épül Szegeden

Jelentős innovációba kezd egy feldolgozó vállalkozás Szegeden.

Közel félmilliárd forintos fejlesztést indít Szegeden a Multigrade Kft. A Multigrade Környezetvédelmi Kft. egy ultramodern gumihulladék-feldolgozó csarnokot épít fel a városban. A beruházásra a cég Európai Uniós támogatást is kapott.

 

A vállalat egyébként már közel 30 éve alakult Szegeden és a folyamatos fejlesztések eredményeképp mára az egyik legjelentősebb piaci szereplővé váltak Magyarországon.

 

A folyamatos technológiai fejlesztések miatt növekvő árbevételre számíthat a cég

 

Rendkívül korszerű technológiai bővítéseket hajtanak végre évről-évre, ezáltal a jövőjük is fényesnek ígérkezik. A cég főleg veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállításával, kármentesítéssel, hulladékok kezelésével és víz kezeléssel foglalkozik.

 

A modern üzem felépítésével az a vállalat célja, hogy tovább javítsák a versenyképességünket és tovább erősítsék a piaci szerepüket. Az új csarnokot a jelenlegi Dorozsmai úti telephelyen hozzák létre.

 

Az innováció által egy 2500 négyzetméteres gyár épül fel, amely a legmodernebb technológiával felszerelt gép sorokkal fog üzemelni. A csarnok a felépülése után több ezer tonnával fogja megnövelni a cég éves feldolgozó kapacitását.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu