Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.18. - csütörtök, Ilona napja van.

Belföldi hírek

Modern eszközöket kapott a csepeli orvosi rendelő

2021. december 23. 09:00
Modern eszközöket kapott a csepeli orvosi rendelő

Korszerű berendezések érkeztek a csepeli Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat intézményébe.

Modern képalkotó diagnosztikai eszközökkel bővült a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat Csepelen. Az egészségügyi intézmény az Egészséges Budapest Program keretein belül kapta meg az új berendezéseket, amelyek közel 280 millió forintba kerültek.

 

A csúcsmodern eszközök a csepeli pácienseknek biztosítanak minőségibb egészségügyi szolgáltatást. A kerület orvostechnikai eszközöket, műszereket, digitális röntgenkészüléket, digitális mammográfot és további ultrahangkészülékeket szerzett be a kapott forrásból.

 

A készülékeket a sajtónak is bemutatták

 

Csepelen további egészségügyi beruházások is indulnak a közeljövőben. A kerületben nem olyan régen indult el a gyermeksebészeti és az egynapos sebészeti ellátás, utóbbihoz pedig nőgyógyászati, szemészeti, kézsebészeti és fül-orr-gégészeti rendeléseket is hozzákapcsolnak majd, a beavatkozásokhoz pedig kórtermeket is kialakítanak.

 

A tájékoztatás szerint Csepelnek közel 3,5 milliárd forint jár az Egészséges Budapest Program forrásaiból, amely az egyik legjelentősebb egészségügyi fejlesztési program az országban.

 

Forrás és képek: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu