Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.23. - csütörtök, Beáta napja van.

Belföldi hírek

Modern agro-eseményt rendeztek itthon

2023. február 03. 15:38
Modern agro-eseményt rendeztek itthon

A mezőgazdaság jövőjéről tartottak konferenciát a magyar fővárosban.

Megrendezték Budapesten az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítást, amely a rendezők szerint minden idők egyik legjelentősebb mezőgazdasági eseménye volt Magyarországon.

 

A 2023-as rendezvényen olyan előadások és kiállítások voltak, amelyeken bemutatták az agrárium és a mezőgazdaság leginnovatívabb fejlesztéseit, továbbá megpróbálták előrevetíteni azt is, hogy mi várható a jövőben.

 

A rendhagyó eseményen szó volt a mezőgazdaságot érintő robotizációról és digitalizációról, a mesterséges intelligenciáról, az automatizációról, a mezőgazdasági drónokról és még számos jövő-technológiai jelenségről, amelyek mind-mind hozzájárulnak az ágazat versenyképességének növeléséhez.

 

A mezőgazdaság jövőjét taglalták

 

Szintén a kiállítás előadásainak részét képezte a mostanában egyre többet taglalt mikrobiológia és a precíziós gazdálkodás. A 4 napos konferencián egyébként több 100 kiállító vett részt, köszönhetően a rendezvény helyszínének és népszerűségének.

 

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás egyik fő célja, hogy olyan szakmai tanácsokat adjon az agrárium szereplőinek, amelynek köszönhetően hatékonyabbá válhatnak a mindennapok során és elkezdhetik a digitalizációs fejlesztéseket.

 

Forrás: Portfolio
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu