Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.10.05. - szerda, Aurél napja van.

Belföldi hírek

Mintegy 1,5 milliárd forintos beruházás kezdődik Szegeden

2022. szeptember 14. 08:00
Mintegy 1,5 milliárd forintos beruházás kezdődik Szegeden

Új raktárt épít Szeged közelében a Zoll-Platz Kft. A cég 2023-ban tervezi átadni a beruházást.

A Zoll-Platz Kft. új raktárépületet épít Szeged közelében. A vállalat közel másfél milliárd forintból indítja el a bővítést, amelyhez Európai Uniós támogatást is kaptak. Az új szegedi raktárközpont a jelentések szerint 2023 nyarán készül el.

 

Az említett vállalat logisztikai, illetve vámügynöki szolgáltatásokat nyújt céges partnereknek és egy komoly piackutatást követően döntöttek úgy, hogy raktár bővítéssel fejlesztik tevékenységüket.

 

A fejlesztésből az egész megye profitálhat

 

Az új raktár Szeged közvetlen közelében épül fel, a telephely pedig az M5-ös és az M43-as autópályához is közel található, másik fő előnyei pedig, hogy a helyszínre iparvágány vezet a Szeged-Hódmezővásárhely vasútvonaltól.

 

A logisztikai előnyök mellett külön kiemelendő, hogy teljes körű vámügyintézést is végez a Zoll-Platz Kft. és kizárólag ők üzemeltetnek vámudvart egész Csongrád-Csanád megyében. A társaság ezen kívül több határátkelőhelyen is működtet kirendeltséget.

 

A fenti információk tudatában a beruházás nem csak Szegeden lesz pozitívan érezhető, hanem az egész megyében és régióban.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu