Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.12.08. - csütörtök, Mária napja van.

Belföldi hírek

Mintegy 10 milliárd forintos fejlesztés történt Jászberényben

2022. július 23. 09:00
Mintegy 10 milliárd forintos fejlesztés történt Jászberényben

Újabb komoly beruházást zárt le Jászberényben a város egyik legnagyobb cége, a Jász-Plasztik Kft.

Közel 10 milliárd forint értékben hajtott végre fejlesztéseket Jászberény városában a Jász-Plasztik Kft. A jászberényi nagyvállalat kapacitásbővítő beruházást fejezett be, a projektet pedig a magyar kormány 3,6 milliárd forinttal támogatta.

 

A fejlesztéssel a Jász-Plasztik Kft. még magasabb szinten folytathatja a termékeinek gyártását, hiszen innovatív technológiákkal bővült az előállítási folyamat. A Jász-Plasztik Kft. egyébként az egyik legnagyobb olyan vállalat hazánkban, amely magyar tulajdonban van.

 

A több iparágban is tevékenykedő cég újabb nagy fejlesztést zárt le

 

A cég az alapítása óta magas hozzáadott értékű termékeket gyárt, a mostani fejlesztéssel pedig még modernebb és hatékonyabb árukat dobhatnak a piacra. A vállalat a járvány időszakában sem küldte el munkavállalóit, hanem megtartották őket és új beruházásokkal erősítették jelenlétüket.

 

A műanyagfeldolgozó, a szermászkészítés és akkumulátor-gyártás iparágban tevékenykedő nagyvállalat közel 6000 munkavállalóval rendelkezik. A jelenlegi fejlesztés átadóján bejelentették, hogy újrahasznosítási céllal több ezer tonna akkumulátor és műanyag hulladékot gyűjtenek vissza.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu