Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.03.30. - hétfő, Auguszta napja van.

Belföldi hírek

Mindig van lejjebb

2009. július 27. 12:40
Mindig van lejjebb
Minden eddiginél súlyosabb hazugság járta be a hírcsatornákat és a közvéleményt. Két héttel Draskovics drog-gagyi ügye után, majd az azt követő az UD Zrt. megfigyelési botrányt követően - melyben kiderült, hogy a rendészeti miniszter adott engedélyt a törvénytelen lehallgatásokra - még mindig van lejjebb - közölte sajtótájékoztatóján Balsai István.
A Fidesz képviselője idézett egy két évvel ezelőtti MTI jelentésből, miszerint "átlagon felüli kémiai tudással rendelkező kísérletező kedvű fiatalok robbantották a Bonyhád határában lévő búzatáblában talált krátert - közölték (akkor) a nyomozást lezáró sajtótájékoztatón a Tolna megyei rendőr-főkapitányság illetékesei".

Balsai István sajtótájékoztatójának első részét itt tekintheti meg:

Az ügyet robbanóanyaggal való visszaélés gyanújával nyomozták, a bíróság felfüggesztett börtönbüntetéssel "honorálta" elkövetők akcióját.

balsai_430_109_20090727123948_178.jpg

Balsai István szerint a miniszter már terhes a kormánynak

Ez a kísérletező kedvű fiatalok által elvégzett próbarobbantás felvétele pénteken, mint nyomozati anyag került a sajtótájékoztatón ismertetésre és kiosztásra, amelyen Draskovics Tibor, - "aki jobb ügyhöz szokott buzgalommal szokott folyamatban lévő nyomozásról beszámolni" -kijelentette: "az látható a DVD-n, hogy a politikusok házainál felrobbantani tervezett robbanószerkezetet működésbe hozzák, hogy így érzékeltessék annak erejét.

Balsai István sajtótájékoztatójának második részét itt tekintheti meg:

Amit látunk az nem más, mit a politikusok házainál felrobbantani tervezett robbanószerkezet főpróbája.


(forrás: fidesz.hu)

Budapest Online - www.bpn.hu

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu