Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.25. - Saturday, Orbán napja van.

Belföldi hírek

Mindent teljesen másként kell csinálni

2010. April 12. 15:24
Mindent teljesen másként kell csinálni
Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere szerint mindent másként kell csinálniuk, mint ahogy azt a szocialisták eddig tették. Varga Mihály, a karcagi kerület győztese az egyenes és hiteles beszéd fontosságát hangsúlyozta.

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere

 

Kósa Lajos megköszönte azt a példaértékű helyzetet a Fidesz választóiknak, hogy Hajdú-Bihar megyében öt képviselőjüket juttatták be az Országgyűlésbe. Továbbá hangsúlyozta, hogy meg kell felelniük a nagyarányú bizalomnak, de széles együttműködésre és összefogásra van szükség, olyan nemkívánatos jelenségekkel szemben, mint a korrupció és a kilátástalanság.

Varga Mihályt negyedszerre választották meg

Varga Mihály, a Fidesz alelnöke

 

Varga Mihály 1998 óta negyedik alkalommal nyerte el a képviselői mandátumot Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A képviselő szerint a győzelemhez vezető út az, hogy amit megígértek az embereknek, azt mind teljesítették is. Az elmúlt 4 évben a munkanélküliség leszorításáért, a karcagi kórház helyzetéért és a mindennapos megélhetés helyi jobbításáért dolgozott. Varga Mihály azt mondta, hogy győzelmet már az első fordulóban várt, de a rá szavazók aránya őt is meglepte.

Navracsics Tibor győzött választókerületében

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője

 

Navracsics Tibor 20 év óta először nyert a választások első körében Veszprém 7-es számú választókerületében. A Fidesz frakcióvezetője 51,8 százalékos eredményével Pál Bélát, az MSZP Veszprém megyei elnökét tudta legyőzni. Miután köszönetet mondott a választópolgároknak, így fogalmazott: "veszprémi vagyok, csak Budapesten van a munkahelyem", ezentúl még többet kell majd Veszprémben tartózkodnia. A választókerülete gondjainak tartja a 8-as főút autóúttá fejlesztését, a litéri és a hajmáskéri kétszintű elágazók kivitelezését. Valamint kitért arra, hogy megépülhessen végre az évek óta csak ígért Regionális Onkológia Központ Veszprémben.


(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

*MA*

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu