Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Belföldi hírek

Milliárdos kapacitásbővítő beruházás a Kunplast-Karsai Zrt.-nél

2017. March 09. 12:57
Milliárdos kapacitásbővítő beruházás a Kunplast-Karsai Zrt.-nél

1,39 milliárd forint értékű kapacitásbővítő beruházást hajt végre a cég a kiskunfélegyházi üzemében, melyet a Nemzetgazdasági Minisztérium 692 millió forint vissza nem térítendő állami támogatással segít. 

Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkára adta át a műanyag-feldolgozással, fémmegmunkálással és szerszámgyártással foglalkozó cég támogatásáról szóló okiratot. Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a magyar gazdaság előrejutásában a legfontosabb szerepet azok a vállalkozások töltik be, amelyek megfelelő szakmai háttérrel és folyamatos innovációval, termékfejlesztéssel képesek alkalmazkodni a piaci igényekhez, amilyen a kiskunfélegyházi Kunplast-Karsai Zrt. is.

 

Milliárdos fejlesztésbe kezd a Kunplast-Karsai Zrt.

Lepsényi István, gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár, Alter Róbertné vezérigazgató és Sándor Józsefné gépkezelő a Kunplast-Karsai Zrt. kiskunfélegyházi üzemében

 

Magyarország egyik legjelentősebb műanyag-feldolgozó vállalata hosszú évek óta stabilan működik. A gyár 220 főt foglalkoztatva Kiskunfélegyháza legnagyobb munkáltatójának számít. Karsai Béla, a Karsai Holding elnök-vezérigazgatója szerint a beruházás, a gyár jól képzett munkatársai, valamint a cég partnereinek bizalma együttesen teszi lehetővé a magyar tulajdonban lévő Kunplast-Karsai Zrt. további fejlődését. A fejlesztés során egy új, a kor követelményeinek megfelelő üzemcsarnokot építenek, melyben új, robotizált fröccsöntőgépeket helyeznek üzembe, és korszerűsíthetik szerszámüzemüket is.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu