Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.05.07. - péntek, Gizella napja van.

Belföldi hírek

Milliárdos beruházást végzett a RAVAK Kistarcsán

2021. április 17. 08:00
Milliárdos beruházást végzett a RAVAK Kistarcsán

Összesen 2,5 milliárd forintos beruházást hajtott végre a RAVAK Kistarcsán, melynek során a fürdőszoba-felszereléseket gyártó cég egy komplex létesítményt épített fel. Kiemelt szerepet szánnak majd az oktatásoknak is.

A RAVAK a hazai fürdőszobai berendezések piacán jelentős szereppel bír. Kistarcsán építettek egy 5200 négyzetméteres logisztikai központot 2,5 milliárd forintból.  

 

A bővítésre azért volt szükség, hogy a cég piaci szerepét megőrizhesse, valamint a fiatal szakemberek, viszonteladóik és szakiskolások képzésére akarnak hangsúlyt fektetni. A vállalat szerint a professzionális értékesítés alapja, hogy a szakember tudja, mivel van dolga.  

 

RAVAK fürdőszoba

 

A logisztikai és szakemberképző központban a raktár 3600 négyzetmétert tesz ki, a bemutatóterem mintegy 500 négyzetméter, a maradék 1100 négyzetméteren pedig irodákat alakított ki a vállalat.  

 

A kialakított képzési központban a cégvezető, Vajányi László szerint lakberendezési és termékismereti oktatások lesznek elsősorban. Ezen kívül gyakorlati képzéseket is tartanak a szakembereknek, szakiskolás diákoknak. A fiatal generáció képviselőinek olyan programokat terveznek, amelyekkel a szakiskolákban elsajátított ismeretet egészíthetik ki. A gyártónál alkalmazott műszaki és innovatív ismereteket is átadják majd. 
 

 

Kistarcsán a kórház melletti gazdasági övezetben található meg a RAVAK komplexuma 1,8 hektár területen. Összesen tizenhat új embert vettek fel a céghez a bővítés miatt, az eddigi 42 kolléga helye pedig biztosabbá vált. 

 

 

M. A. 

Forrás: mti

Fotó: ravak.hu

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu