Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.14. - vasárnap, Marcell napja van.

Belföldi hírek

Mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalat bocsátott ki kötvényeket

2022. április 22. 08:00
Mesterséges intelligenciával foglalkozó vállalat bocsátott ki kötvényeket

A Communication Technologies Kft. bocsátott ki közel 2 milliárd forint értékben kötvényeket a növekedési programban.

A Communication Technologies Kft. teljes mértékben magánszemélyekhez tartozik, most mégis 2 milliárd forint értékben tudott kötvényeket kibocsátani. A cég a Magyar Nemzeti Bank Növekedési kötvényprogramjában bocsátotta ki 40 darab kötvényét.

 

A 2 milliárd forintból 1,8 milliárd forintot akvizícióra használnak fel, a további 200 millió forintból pedig elektronikus nyomkövető rendszert fejlesztenek ki. A kötvényeket már az XBond kereskedési rendszerbe is regisztrálták.

 

A vállalatnak 15 éves üzleti tapasztalata van az elektronikus és digitális iparágban. Mesterséges intelligencia alapú szoftverekkel, bűnelkövetők elektronikus felügyeletével, kiberbiztonsági rendszerekkel, digitális forensic programokkal és a azok üzemeltetésével is foglalkoznak.

 

A mesterséges intelligenciával nem lőhetnek mellé a cégek

 

A fejlett technológiák használata és üzemeltetése révén a cégnek számos olyan partnere van, amelyek országszerte ismertek. Partnereik közé tartozik többek között a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága és az Országos Rendőr-főkapitányság is.

 

A kötvénykibocsátással tovább fejleszthetik amúgy is modern rendszereiket és megoldásaikat, ezáltal pedig a piacukon is tekintélyesebb szereplővé válhatnak.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu