Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.02.02. - csütörtök, Karolina napja van.

Belföldi hírek

Mesterséges intelligencia fejlesztések Budapesten

2022. október 08. 15:17
Mesterséges intelligencia fejlesztések Budapesten

Budapesten indítja el a legfrissebb mesterséges intelligenciához kapcsolódó beruházásait a Continental csoport.

Ismét Magyarországon kezd nagyberuházásba a Continental. A Continental egy vezető német autóipari cég, akik főleg gumiabroncsokat, fékrendszereket, biztonsági eszközöket és további autóipari eszközöket gyártanak.

 

A vállalat szeptemberben bejelentette, hogy a mesterséges intelligenciával működő vezetéstámogató rendszerüket Budapesten fejlesztik tökélyre. A német nagyvállalatnak egyébként saját Mesterséges Intelligencia (MI) Fejlesztési Központja is van már hazánkban, amelyet 2018-ban építettek fel szintén Budapesten.

 

A Continental abroncsok az egyik legjobbak a piacon

 

Ebben a modern centrumban dolgoznak a jövő technológia tovább fejlesztésén és a szoftverek tesztelésén is. Parkoló asszisztenst, sávtartó asszisztenst és tolatóradart is vizsgálnak a helyszínen, így egyáltalán nem véletlen, hogy a legújabb innovációt is Budapesten kezdik el.

 

Az idei utolsó negyedévében induló projektben a környezetértékelési technológiát korszerűsítik. Neurális hálók bevetésével javítanak az érzékelési megoldásokon, és csúcsmodern háló architektúrákat tesztelnek a rendszer betanítása érdekében.

 

Forrás: IT Business
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu