Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.03.20. - hétfő, Klaudia napja van.

Belföldi hírek

Mégsem szállnak fel idén a Sólyom Magyar Légitársaság gépei?

2013. november 04. 16:21
Mégsem szállnak fel idén a Sólyom Magyar Légitársaság gépei?
A Sólyom vezérigazgatója a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól kapott jelzés alapján arra számított, hogy a légitársaság október közepére megkapja az engedélyeket és így még az idén elindulhatnak a járatok. Ez azonban mára már tudjuk, hogy nem sikerült.

Sólyom magyar légitársaság


A korábban bemutatott Sólyom gépek inkább a médiának szóltak a szakértő szerint, azok ugyanis megérkezésük, bemutatásuk után azonnal visszaindultak és azóta is Angliában vannak. Az üzemelés megkezdéséhez, hat gépre lenne szükség, ugyanis ennyire kötöttek lízingszerződést, azonban a hatból, csak két repülőt fizettek ki. Azt nem lehet tudni, mi lesz a társasággal, de remélik, hogy a Sólyom egyszer még repülni fog!

Ahogy nagy port kavart: október 10-én közölte a  Sólyom Holding vezetője a cég 73 dolgozójával, hogy nem tudják kifizetni a bérüket, mivel végleg megszakadtak a tárgyalások az első befektetővel.

„Jelenleg is azon dolgozunk, hogy a légitársaság a működéséhez szükséges engedélyeket megszerezze. Ennek a dátumát nem prognosztizálnám.” – nyilatkozta a napokban Világgazdaságnak Hévizi Tamás kommunikációs igazgató.MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu