Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.10.28. - csütörtök, Simon napja van.

Belföldi hírek

Megnyílt az Etele Plaza, Magyarország első okos plázája

2021. szeptember 17. 14:45
Megnyílt az Etele Plaza, Magyarország első okos plázája

2021. szeptember 17-én, pénteken megnyílt Magyarország legújabb bevásárlóközpontja, az Etele Plaza.

Budapest és Magyarország újabb plázával bővült, köszönhetően a Futureal csoport nagy volumenű beruházási projektjének, amelynek eredményeképp megépítették az Etele Plaza bevásárló- és szórakoztatóközpontot. A projekt összértéke közel 100 milliárd forint volt. A szórakoztatóközpont a Kelenföldi pályaudvar közelében található, pontosan a 4-es metró, illetve az M1-M7-es autópályák találkozásánál.

 

A komplexumban már most ki van adva az üzletek közel 90%-a, amely azt is jelzi, hogy a beruházók is nagy fantáziát és lehetőséget látnak az új központban, amely Budapest egyik dinamikusan fejlődő városrészében lett kialakítva, nagy áthaladó forgalmat elérve. Az Etele Plaza épületében divatüzletek, éttermek, kávézók, élelmiszer-üzletek, mozi, gyermekjátszó és edzőterem is helyet kapott.

 

Az Etele Plaza okos megoldások tömkelegével lett ellátva

 

Az Etele Plaza Magyarország első okosplázája. A komplexum saját applikációval rendelkezik, amelyekkel a vásárlók az okos szolgáltatások kényelmi előnyeit élvezhetik. A saját fejlesztésű mobilapplikáción kívül felhőalapú szolgáltatásokkal is rendelkezik a pláza. A vevőket a navigációban, illetve a megfelelő parkolóhely megtalálásában is segítik ezek az okos megoldások.

 

A plázában az elektromos autók feltöltésére is van lehetőség. A beruházó 130 elektromos töltőállomást telepített az 1300 parkolóhelyes plázába. Az épületben elektronikus vakvezető rendszert is telepítettek, amely a látássérülteket segíti majd a plázában való tájékozódásban.

 

Az üzletek belső terei olyan csúcstechnológiás rendszerekkel lettek felszerelve, amelynek köszönhetően a terek szinte teljesen érintésmentesek, a légtechnológiai megoldások által pedig a levegőben lévő vírusok és baktériumok szinte 100%-a egyből megsemmisül.

 

Forrás és képek: MTI, Futureal, Etele Plaza
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu