Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.06.27. - hétfő, László napja van.

Belföldi hírek

Megduplázza IT-szakemberei számát az Aldi

2022. május 24. 19:53
Megduplázza IT-szakemberei számát az Aldi

Több 100 új informatikust vesz fel Magyarországon az Aldi International IT Services Kft.

Tovább bővül Magyarországon az Aldi, ám idén a szakembereik számát növelik meg jelentősen. Az Aldi saját informatikai leányvállalata, az Aldi International IT Services Kft. (AIIS) Budapesten, Pécsett és Biatorbágyon is számos IT-szakemberrel biztosítja a zavartalan informatikai ellátást.

 

A komoly beruházással legalább 300 új munkahelyet teremt hazánkban a cég, méghozzá olyan munkahelyeket, amelyeknek nagy része otthonról is végezhető lesz. Az Aldi International IT Services Kft. (AIIS) korábban teljesen az Aldi nagyvállalat része volt, 4 éve azonban teljesen különálló cégként működik.

 

Az ALDI elégedett a magyar szakemberekkel az infomatika területén

 

A vállalat leginkább az Aldit támogatja az informatikai szolgáltatásokban és folyamatokban, valamint biztosítják a zavartalan működést. A cég felel mind a 4000 európai üzlet, a több mint 50 logisztikai központ, illetve az irodaházak IT-rendszerének biztonságáért is.

 

Jelenleg 300 informatikus dolgozik Magyarországon az Aldinál, 2022 végére azonban ez a szám 650-re változik majd, tehát dupla annyi szakembert fognak alkalmazni. A bővítésre azért van szükség, mert egyre több feladat érkezik külföldről, a magas színvonalú munka megtartása miatt pedig tovább kell növelni a dolgozói létszámot.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu