Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Belföldi hírek

Még nem vagyunk túl a válságon

2010. May 06. 17:58
Még nem vagyunk túl a válságon
Varga Mihály leendő államtitkár sajtótájékoztatóján elmondta: a Bajnai-kormány félretájékoztatja az embereket, s ismét felhívta a figyelmet arra, hogy vészhelyzet van.

Szijjártó Péter és Varga Mihály a sajtótájékoztatón

Szijjártó Péter és Varga Mihály sajtótájékoztatója 2010. május 6.

A Fidesz pénzügyi szakpolitikusa a legújabb gazdasági hírekre hivatkozva elmondta, hogy a válság még nem múlt el, s egyáltalán nem vagyunk jobb helyzetben, mint korábban. A Bajnai-kabinet továbbra is félrekezeli a helyzetet, s ovább mélyíti a válságot, ezért a következő kormánynak gyors, rendkívüli intézkedéseket kell meghoznia, hogy ki tudja húzni a gödörből Magyarországot.

 


Szijjártó Péter és Varga Mihály sajtótájékoztatója 2010. május 6-án (1. rész)

Varga Mihály felhívta a figyelmet az Európai Bizottság legújabb jelentésére, mely szerint Magyarország 2009-ben Görögország után a második helyen állt a kamatkiadások nagyságának tekintetében, idén pedig a harmadik helyen áll (Görögország és Olaszország mögött). A dokumentumból kiderül, hogy az Európai Bizottság szerint az államháztartási hiány jóval nagyobb lesz a kormány által tervezettnél.


Szijjártó Péter és Varga Mihály sajtótájékoztatója 2010. május 6-án (2. rész)

A fentiekhez még olyan adatokat lehet kapcsolni, mint a 11,8 százalékos munkanélküliség, vagy a 825 ezres tagú BAR-lista. A Fidesz alelnöke emlékeztet, hogy 90 ezer olyan ingatlan van, ahol kényszerkilakoltatás és árverezés van kilátásban. Emellett történelmi csúcson van az üzemanyagok ára is.

Szijjártó Péter és Varga Mihály sajtótájékoztatója 2010. május 6-án (3. rész)

Varga szerint aki a fentiek ismeretében úgy gondolja, hogy hazánk már túl van a válságon, az egyszerűen félretájékoztatja az embereket.

(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu