Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.21. - Wednesday, Eleonóra napja van.

Belföldi hírek

Másfél milliárd forintos fejlesztés ért véget Kecskeméten

2022. September 28. 08:00
Másfél milliárd forintos fejlesztés ért véget Kecskeméten

Közel másfél milliárd forintból ruházott be Kecskeméten egy osztrák érdekeltségű vállalat.

Új telephelyet hozott létre Kecskeméten a Saubermacher-Magyarország Kft. A vállalat osztrák érdekeltségekbe tartozik és hulladék hasznosítással, valamint hulladékkezeléssel foglalkoznak. A kecskeméti beruházás számos új munkahelyet is teremtett a városban.

 

A Saubermacher-Magyarország Kft. a jövőben nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Magyarországon még tovább emelkedjen a hulladékhasznosítás aránya, hiszen a legmodernebb technológiákat használják az iparágban.

 

Ismét átadtak egy milliárdos kecskeméti beruházást

 

Nem csak a hagyományos hulladékhasznosítást végzi a cég, mivel az előkezelési megoldásaik olyan fejlettek, hogy további hasznosítási eljárásokat is el tudnak végezni. A magyar kormány is támogatta a fejlesztést és jelezték, hogy minél jobban ki szeretnék használni a szektor gazdálkodásában rejlő lehetőségeket, ezért továbbra is ösztönzik a hasonló projekteket.

 

A Saubermacher cégcsoport célja, hogy Magyarországon ők maradjanak a legfejlettebb hulladékfeldolgozó társaság. Az elmúlt időszakban óriásit léptek afelé, hogy munkálataikban klíma semlegessé váljanak.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu