Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Már lehet jelentkezni az ócsai kiemelt kormányzati beruházás lakóházaira

2013. January 16. 11:00
Már lehet jelentkezni az ócsai kiemelt kormányzati beruházás lakóházaira
Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára adott tájékoztatást a bajba jutott devizahiteles családok számára kialakított ócsai lakóparkról.

Soltész Miklós államtitkár a kiemelt kormányzati beruházás előzményeire való visszatekintés után jelezte, hogy a pályázat kezelője a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. Az első ütemben elkészülő 80 ház leendő bérlőit egy öttagú bizottság jelöli ki előzetes tájékozódás, illetve környezettanulmányt követően.Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára adott tájékoztatást a bajba jutott devizahiteles családok számára kialakított ócsai lakóparkról


Az államtitkár - reagálva azokra az ellenzéki vádakra, melyek szerint az ócsai beruházással valójában egy "nyomortelep" jön létre - úgy fogalmazott: a tervezőket, kivitelezőket, illetve az építkezésen dolgozó közmunkásokat egyaránt sérti, hogy épp az első Orbán-kormány otthonteremtő programját szétverő, az embereket devizahitelekbe hajszoló, a bankok érdekeit védő politikusok szájából hangzanak el ezek a negatív megjegyzések.

Soltész Miklós,


Az épülő lakóparkot megtekintette Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkára is


Mintaprojektnek tekinti az ócsai lakótelepet a Nemzeti Eszközkezelő Zrt. - mely a majdani bérleti szerződéseket is megköti -, hiszen új, egymás melletti ingatlanokról, és egy új lakóközösségről van szó - fogalmazott Csillag Tamás, a cég vezérigazgatója. Kiemelte: rendszeresen be fognak számolni az ócsai vagyonkezelői tapasztalataikról.


MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu