Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.01.30. - hétfő, Martina napja van.

Belföldi hírek

Magyarországon terjeszkedik a Penny

2022. november 25. 15:13
Magyarországon terjeszkedik a Penny

Több milliárd forintos beruházást adott át hazánkban az egyik legnagyobb áruházlánc, a Penny Market Kft.

Közel hétmilliárd forintos fejlesztést adott át Magyarországon a Penny Market Kft. A Penny Market egy német nagyvállalat része. A cégcsoport körülbelül 20 európai országban tevékenykedik, Magyarországon pedig már 228 üzlettel rendelkeznek. A Penny 1996 óta jelen van hazánkban, ahol 2 fő központtal működnek.

 

A 2 fő budapesti központ mellett Alsónémedin, Veszprémben és Karcagon rendelkezik logisztikai bázissal a vállalat, a legújabb fejlesztésük pedig Karcaghoz kötődött. A Penny jelenleg 4700 magyar munkavállalóval rendelkezik.

 

Nem csak a központot, hanem a termékek kínálatot is bővíti a Penny

 

A karcagi beruházás célja az volt, hogy korszerűbbé tegyék az itt található logisztikai központot. A projekt eredményeképp több mint 100 új munkavállalot tud felvenni a közeljövőben a Penny.

 

Az innovációnak köszönhetően a karcagi központ immáron 10 ezer négyzetméter alapterületű lett, továbbá olyan megoldásokkal bővítették a működést, amely által jóval fenntarthatóbb és energiahatékonyabb lesz a komplexum.

 

A Penny Market Kft. az átadón kiemelte, hogy további innovációkat terveznek Magyarországon, illetve a hazai beszállítókkal is szeretnék minél jobban elmélyíteni az amúgy is szoros kapcsolatot.

 

Forrás: MTI, Penny
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu