Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.04.11. - vasárnap, Zsolt, Leó napja van.

Belföldi hírek

Magyarországon is eredményesen támogatja a Visa a kkv-kat

2021. március 20. 00:00
Magyarországon is eredményesen támogatja a Visa a kkv-kat

Eddig több tízmillió vállalkozást segített a Visa a modernizálásban, csak a tavalyi évben kétmillió kisvállalkozás támaszkodhatott az óriásvállalatra. A Visa a digitális átállást támogatta felzárkóztatási programjával, Magyarországon pedig az OTP-vel kollaborálva sikerül a cégek mögé állniuk.  

Európában nyolcmillió, a világon pedig összesen ötvenmillió kis- és középvállalkozásnak segítettek már a digitális átállásban. Főleg a pandémia miatt fontos ebben a naprakészség, de alapvető strukturális változások miatt sem elhanyagolható azon vállalkozások versenyelőnye, amelyek az online térben jelen vannak.  

 

A magyar cégeknek a SimpleBusiness megoldással tudnak segíteni, amelyet az OTP Bankkal együtt fejlesztettek. Ennek lényege, hogy gyors és érintésmentes, nem utolsósorban költséghatékony fizetési megoldást kínálnak, amely mind a vállalkozásoknak, mind azok ügyfeleinek kedvező feltételekkel bír.  

 

Online fizetés

 

Minderre különösen szüksége lehet azoknak, akik online pénztárgépet használnak, a Visa összesítése szerint a 2021 januárjában megjelent új szabályozásnak köszönhetően meg is ugrott a SimpleBusiness-t igénylők száma. Közleményük szerint a szolgáltatáshoz kapcsolódó szerződéskötések fele még az előző év decemberében, negyede pedig már idén januárban történt. A megoldást jelenleg kedvezményesen bocsátják a vállalatok részére.  

 

A Visa és az OTP közös alkalmazása teljes mértékben magyar fejlesztés. Azonnali átutalást és QR-kódos fizetést biztosít anélkül, hogy POS-terminálra lenne szükség, emellett kártyaelfogadó hellyé teszi a vállalatot. A SimpleBusiness elektronikus fizetési lehetőséget biztosít ezen feltételekkel. Az egyik legnagyobb előnye az ügyfelek részéről, hogy bármely kártyát elfogad a rendszer.  

   

 

M. A. 

Forrás: mti

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu