Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.23. - Tuesday, Lenke napja van.

Belföldi hírek

Magyarország második legnagyobb külföldi munkaadójával, a Bosch-csoporttal írt alá megállapodást a kormány

2013. August 02. 10:00
Magyarország második legnagyobb külföldi munkaadójával, a Bosch-csoporttal írt alá megállapodást a kormány
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter írta alá a kormány nevében a stratégiai megállapodást a Robert Bosch Kft. ügyvezető igazgatójával, Javier González Parejaval.


Stratégiai megállapodás a kormány és a Bosch-csoport között


A nemzetközi cég magyarországi új központja első épületének átadási ünnepségén került sor a szerződés ünnepélyes aláírására. Az alkalomkor Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter elmondta, hogy a kormány számára a legfontosabb cél a foglalkoztatás, a beruházások növelése, a magyar gazdaság versenyképességének javítása, és a Bosch csoport hosszú távú tervei mindhárom területen hozzájárulnak Magyarország megújításához.


Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter

 

A nemzetközi cég magyarországi új központja első épületének átadásakor is jelen volt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter

 

 


A Bosch 1899-ben jelent meg Magyarországon és jelenleg a második legnagyobb külföldi munkaadó. A magyar gazdaságban a járműipar húzóágazat, amelyben a Bosch kiemelkedő szerepet vállal - mondta a miniszter.

A magyarországi Bosch-csoport új budapesti központja 30 milliárd forintért 2015-re készül el. Az alapkövet 2011 októberében tették le, az első épület mostani átadásával a 11 000 négyzetméteres épületkomplexumba 350 fejlesztő, kereskedelmi és adminisztrációs területen dolgozó munkatárs költözött.


Fotó: MTI/Kovács Tamás

MTI/MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu