Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.02.02. - csütörtök, Karolina napja van.

Belföldi hírek

Magyar cégekkel közösen fogott össze a Nestlé

2022. október 03. 21:07
Magyar cégekkel közösen fogott össze a Nestlé

Egy világszinten elismert multinacionális gyártó működik együtt a helyi cégekkel Vas megyében és Bük üdülő városában.

A Nestlé a világ egyik legjelentősebb ital- és élelmiszeripari gyártó cége. A multinacionális vállalat egyik belföldi leányvállalata, a Nestlé Hungária most a Vas megyei vállalkozásokkal összefogva indított egy új projektet.

 

A Nestlé a Purina üzletágával összefüggésben azt a célt szeretné szolgálni, hogy Bük üdülőváros egy hamisítatlan kutyabarát hely legyen. A Nestlé már el is indította az úgynevezett “Kutyabarát Bük” programot, amelyben nem csak a helyi cégek vesznek részt, hanem Bük település vezetése is.

 

A közös együttműködésből a térség turizmusa nagyot profitálhat

 

A beruházás eredményeként az egyre népszerűbb Vas megyei turisztikai célpont még inkább kutyabarát hely lehet, amely jelentős növekedést hozhat a térség népszerűségében, hiszen globálisan és Magyarországon is észrevehető az a szokás, miszerint rengeteg nyaraló vagy utazó dönt azért egy város mellett, mert az kutyabarát.

 

A fejlesztés keretében már fel is újították Bük településen a kempinget, amelyet úgy korszerűsítettek, hogy az a kutyásoknak is megfelelő legyen.

 

A programba bármelyik turisztikai vállalat részt vehet. Eddig 5 szálloda és 10 étterem csatlakozott a fejlesztés sorozathoz.

 

Forrás: HelloVidék
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu