Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.19. - Wednesday, Gyárfás napja van.

Belföldi hírek

Magas minőségű oktatás Szombathelyen

2023. March 06. 15:15
Magas minőségű oktatás Szombathelyen

Nagyon magas minőségben folyik a képzés az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi kampuszán.

Szombathely ismételten az országos sajtó fókuszába került, miután nagyon pozitív tapasztalatok láttak napvilágot arról, hogy milyen magas minőségben oktatják a képzéseket az Eötvös Loránd Tudományegyetem helyi kampuszán.

 

Hazánkban az Eötvös Loránd Tudományegyetem szombathelyi duális gépészmérnöki alapképzésen a legmagasabb a műszaki területen a felvételi ponthatár.

 

Ez már önmagában is azt sugallja, hogy rendkívül magas minőségben folyik Szombathelyen az oktatás, az innen kikerülő diákok pedig mesés karrierutat tervezhetek maguknak.

 

Rendkívül értékes diplomát ad az egyetem

 

Ráadásul 2023. szeptemberétől újabb előnye lesz a szombathelyi képzésnek, hogy a duális képzés bevezetésének eredményeképp az ide jelentkező hallgatók, akár havi 150.000 forintos ösztöndíjat is kaphatnak a teljes képzési időre vetítve. Ez több mint 6 millió forint a 7 félév alatt.

 

Az egyetem hivatalos bejelentése alapján a duális képzés alatt járó ösztöndíj teljesen kockázatmentes a hallgatókra nézve, mivel ha valaki a hagyományos képzésre szeretne váltani, akkor sem terheli visszafizetési kötelezettség.

 

Szeptembertől az oktatások az új szombathelyi kampuszban kezdődnek majd meg, a gyakorlati időszak pedig a kiválasztott partner vállalatoknál.

 

Forrás: ELTE, MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu