Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.07.23. - kedd, Lenke napja van.

Belföldi hírek

Ma már mindenki használja a digitális tudás adta lehetőségeket

2018. október 12. 12:19
Ma már mindenki használja a digitális tudás adta lehetőségeket

A Mesterséges Intelligencia Koalíció Alapító Nyilatkozatának ünnepélyes aláírásán Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke interjú keretében interjú keretében arról beszélt, hogy a digitalizáció óriási kitörési pont.

"Már régóta mondjuk, hogy a digitalizáció az egy óriási kitörési pont. Nem csak a vállalkozásoknak, hanem a magánembereknek és a kormánynak is" - fogalmazott az MKIK elnöke. Hozzátette, hogy ezt a digitális tudást szinte mindenki használja már, de nem munkára. Annak érdekében, hogy a vállalkozások munkaeszközként tekintsenek a digitális eszközökre elindult a Digitális Jólét Program, majd egy negyvenmilliárd forintos eszközbeszerzési programot hirdettek meg - mondta el Parragh László.

 

A digitalizáció óriási kitörési pont

 

Szólt arról is, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarában mintegy hatszázezer céget regisztráltak, melynek 98 százaléka kis- és közepesvállalkozás. Bár ezek nagyrésze nem fog tudni lépést tartani a digitalizációval, Parragh László reményét fejezte ki, hogy lesznek olyanok, akik a jövőben is gondolkoznak majd.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu