Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.24. - Monday, Iván napja van.

Belföldi hírek

Logisztikai központ épül Hatvanban

2017. July 12. 14:27
Logisztikai központ épül Hatvanban

A Bosch egyedülálló digitális logisztikai központot épít Hatvanban: a 17 milliárd forintos beruházás teljes egészében a legmodernebb, digitális technológiákra épül, 250 munkahelyet teremt, az építkezés napokon belül megkezdődik és jövő február végére fejeződik be.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a német iparvállalat vezetőivel folytatott tárgyalásokat Stuttgartban, majd közölte, hogy a Bosch a kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenysége egyik legfontosabb helyszíneként tekint Magyarországra. A cég csaknem 15 ezer embernek ad munkát, és több mint 100 éve, 1898 óta tevékenykedik Magyarországon. 

 

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter látogatást tett a Bosch stuttgarti központjában

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter látogatást tett a Bosch stuttgarti központjában

 

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy "Magyarország benevezett a versenybe", nem csak az alacsony adókkal, társasági adóval és szja-val, hanem a kutatás-fejlesztéshez társított adókedvezményekkel is, melyeknek köszönhetően egyre több vállalat választja Magyarországot nemcsak termelési, hanem kutatás-fejlesztési helyszínnek is. Az új logisztikai központ a közép-európai térségben egyedülálló lesz, a vállalat innen látja majd el az egész régiót logisztikai szolgáltatásokkal.

 

/T.D.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu