Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.09.19. - vasárnap, Vilhelmina napja van.

Belföldi hírek

Logisztikai fejlesztést hajt végre a Cemix

2021. augusztus 17. 11:09
Logisztikai fejlesztést hajt végre a Cemix

200 millió forintos fejlesztésbe kezd a Cemix építőanyag-gyártó vállalat a három magyarországi telephelyén.

2022-ig mind a három magyarországi üzemében bevezetné az időkapus rakodási rendszert a Cemix Hungary Kft. A vállalat egy 200 millió forintos beruházás keretében kívánja megvalósítani a korszerű logisztikai megoldásokat. Legelőször a Bugyi községben található gyárban hajtják végre a fejlesztéseket, majd a debreceni és a veszprémi üzem korszerűsítése is megtörténik az idén.

 

A Cemix Hungary Kft. Magyarországon és a környező országokban foglalkozik építőipari termékek forgalmazásával, illetve gyártásával. Magyarországon ők rendelkeznek az egyik legszélesebb termék skálával a piacon. Gyártott termékeik az új építésű és a felújítandó ingatlanok, épületek esetében is minőségi megoldást nyújtanak.

 

A jelenlegi 200 millió forintos beruházás a tavaly indult fejlesztési sorozat folytatásának mondható. Olyan időkapus és ütemezett kiszolgáló rendszert vezetnek be, amellyel tovább korszerűsíthetik folyamataikat. A logisztikai beruházás magában foglalja a rakodásra érkező teherautók parkolójának modernizálását és a hely bővítését.

 

A cég a fejlesztéseknek köszönhetően több ügyfelet tud kiszolgálni 

 

Az év végéig megvalósuló projekt eredményeképp rövidtávon 20%-kal több ügyfelet tud kiszolgálni a vállalat a rakodási tereken, később azonban ez akár 30%-kal nagyobb ügyfélforgalmat is jelenthet. Jelenleg mintegy 1500 tonna rakodása oldható meg a telephelyeken egy nap alatt, a fejlesztésnek köszönhetően azonban a 2000 tonnát is meghaladhatják majd.

 

A logisztikai megoldás kivitelezését egy modern IT-rendszer fogja biztosítani az üzemekben, a folyamatok nagyrésze pedig digitalizálva lesz, így semmilyen papírmunkára és helyszíni ügyintézésre nem lesz szükség.

 

Forrás: MTI, Cemix
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu