Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.11.29. - kedd, Taksony napja van.

Belföldi hírek

Lázár János harmadik alkalommal került megválasztásra

2010. április 14. 18:52
Lázár János harmadik alkalommal került megválasztásra
A hódmezővásárhelyi fideszes polgármestert, Lázár Jánost harmadik alkalommal választották meg az alföldi város egyéni országgyűlési képviselőjévé, több mint 55 százalékos fölénnyel.

Azoknak a képviselője szeretnék lenni, akik rám szavaztak, és azoké is, akik távolmaradásukkal tüntettek vagy ellenem voksoltak – nyilatkozott, az ismét megválasztott politikus, a vásárhelyi városházán megrendezett késő esti sajtótájékoztatón.

A polgármester 55,22 százalékos fölénnyel, 17.203 szavazattal nyerte meg a mandátumot. Az idei mellette voksolók száma megközelítette a 2002-es szavazáson szerzett 18.421 voksot, valamint jóval túlhaladta a 2006-os első fordulóban szerzett szavazatok számát.

alföld, országgyűlés, Lázár János
Lázár JánosLázár János szerint az MSZP óriásit bukott Hódmezővásárhelyen azzal, hogy listás szavazatainak aránya alig haladta meg a 13 százalékot. A politikus számára a legnagyobb meglepetéssel az LMP több mint 6 százalékos listás támogatottságát tartja, melyet egyéni jelölt nélkül értek el.

Az Országos Választási Bizottság lényegében tönkretette a demokrácia ünnepét azzal, hogy tehetetlenségével szinte megakadályozta, hogy megismerjük az eredményeket – jelentette ki a politikus.

Belföldi Hírek
-szk-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu