Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.02. - kedd, Anita, Kármen napja van.

Belföldi hírek

Lázár: Az egyik legmegbecsültebb kormányzati tag Hoffmann Rózsa

2011. június 21. 10:35
Lázár: Az egyik legmegbecsültebb kormányzati tag Hoffmann Rózsa
Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár az egyik legmegbecsültebb tagja a kormányzatnak - jelentette ki Lázár János, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője kedden a TV2 Mokka című műsorában.
"Államtitkár asszony az egyik legmegbecsültebb tagja a kormányzatnak, a Fidesz-frakció tiszteli, becsüli az ő eddigi, több évtizedes pedagógusi pályafutását, és támogatja a programját és elképzeléseit" - fogalmazott Lázár János. A frakcióvezető véleménye szerint "aki mögött a miniszterelnök ott áll, a körül soha nem fogy el a levegő".

Hoffmann Rózsa

Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár

Az Index hétfőn írt arról, hogy kilátásba helyezte lemondását a miniszterelnöknél Hoffmann Rózsa, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának oktatási államtitkára, aki levelében azt is összefoglalta, milyen okok vezettek döntéséhez. A hírportál úgy értesült, hogy a kereszténydemokrata Hoffmann Rózsa jelezte, nem érez elég támogatottságot munkája folytatásához. Az oktatási államtitkárság az MTI-nek megerősítette, hogy az államtitkár felajánlotta lemondását Orbán Viktornak.

A miniszterelnök szóvivője hétfő délután azt közölte: az oktatási államtitkárt Hoffmann Rózsának hívják, és "így fog ez maradni még hosszú időn keresztül".
Forrás: (MTI-fidesz.hu)

-bá-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu