Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.21. - Sunday, Dániel napja van.

Belföldi hírek

Küzdeni fogunk a hazánkért

2018. March 16. 14:09
Küzdeni fogunk a hazánkért

Orbán Viktor miniszterelnök az Országház előtt tartott díszünnepségen kijelentette: ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha.

Ismét eljött a nap, amely minden magyar ember szívét fölemeli, az a nap, amikor magyar nyelven írták be a világtörténelem nagykönyvébe a szót: szabadság - fogalmazott a kormányfő. Szavai szerint három hét múlva "ismét Magyarország sorsáról döntünk", és ezen a választáson nem négy év lesz a tét. A kormányfő szerint el akarják venni az országunkat, nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban, most "azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak", más földrészről érkező idegeneknek, akik nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik a kultúránkat, törvényeinket és életformánkat. 

 

Ez a mi hazánk, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig

Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs másik, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha

 

A miniszterelnök beszédében azt kívánta, hogy Magyarország legyen szabad, független és magyar ország. "Benne van minden, amire szükségünk lehet" - hangsúlyozta, hozzátéve: Magyarország volt is, van is, a kérdés most az, hogy lesz-e. "Nincs okunk félni most sem, csak annyit kell mondanunk: aki magyar, velünk tart, és győzni fogunk, újra és újra győzni fogunk, mert Magyarország a magyaroké". Orbán Viktor szerint csak az a kérdés, a magyarok tanultak-e a mások hibájából, megértették-e, csak egyszer lehet elrontani. "Magyarok, magasba a zászlókat, menjetek és harcoljatok, éljen a magyar szabadság, éljen a haza, fel, győzelemre, hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!" - zárta szónoklatát Orbán Viktor.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu