Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.20. - Saturday, Illés napja van.

Belföldi hírek

Központban a digitalizáció az Abraziv Kft-nél

2023. February 09. 10:05
Központban a digitalizáció az Abraziv Kft-nél

Újabb vidéki vállalat bővít és fejleszt a megújuló energiáknak köszönhetően.

Mintegy 1 milliárd forintos beruházás eredményeképp a megújuló energiával bővíti és fejleszti tevékenységét az Abraziv Kft. Kecskeméten. A cég új napelemparkot telepít a telephelyükre, illetve két új gyártócsarnokot építenek fel, majd további gyártó eszközöket szereznek be.

 

A vállalkozás fő célja 2023-ra a kapacitásbővítés és a folyamatos modernizálás. Az Abraziv Kft. már a megalakulástól kezdve odafigyel a folyamatos innovációra, ezáltal ügyfeleiknek gyorsan és speciálisan tudnak szolgáltatásokat vagy termékeket nyújtani.

 

Digitális és automatizált rendszerekkel is fejleszt a cég

 

Egyik legnagyobb előnyük, hogy nagyon magasan képzett szakembereik vannak, ezáltal Magyarországon a gép gyártó szektor élvonalába tartoznak. A vállalat főleg mechanikus szemcseszóró gépeket és kabinokat gyárt, illetve hasznos takarmányipari eszközöket készít, valamint értékesít.

 

A mostani fejlesztés eredményeképp két darab ezer négyzetméteres gyárat fognak építeni, amelyek a jövőben lehetővé teszik a napi folyamatok hatékonyabbá tételét és optimalizálást. A cég közleménye alapján a beruházás fő célja, hogy még nagyobb szerepet kapjon az életükbe az automatizálás és a digitalizáció.

 

A jövő-technológiák még teljeskörűbb kihasználásától azt várja a vállalat, hogy még versenyképesebb és komplexebb szolgáltatóvá válnak Magyarországon.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu