Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Kövér László: A Fidesz-KDNP az önkormányzati politikában is kiérdemelte a bizalmat

2014. August 28. 12:42
Kövér László: A Fidesz-KDNP az önkormányzati politikában is kiérdemelte a bizalmat

A Fidesz országos választmányának elnöke, Kövér László a Fidesz-KDNP és a Lakótelepi Emberek Érdekképviseleti Társulása (L.É.T.) szegedi kampánynyitó és jelöltbemutató rendezvényére érkezett Szegedre, ahol az októberi önkormányzati választás volt a fő téma.


Kövér László többek között szólt arról, hogy a Fidesz-KDNP önkormányzati választási kampánya hivatalosan szeptember 1-jén kezdődik, a kormánypártok színeiben, vagy azok támogatásával 1130 polgármesterjelölt és 4727 képviselőjelölt igyekszik elnyerni a választók bizalmát.   Szeretnénk befejezni Magyarország megújítását, az ország felkészítését a 21. század változásaira, a versenyben való helytállásra és előrelépésre - mondta. A politikus hangsúlyozta, hogy az ország fejlődése folytatódik, s ebből egyetlen várost, így Szegedet sem szeretnék kihagyni.

 

 

Kövér László: a Fidesz–KDNP gazdaságélénkítő és szociális programja már az egész országban jól működik
 Az elmúlt ciklusokban a csongrádi megyeszékhely a Fidesz-KDNP szempontjából nem volt a legkönnyebb terep, de Kothencz János személyében olyan embert találtak, aki itt is azt képviseli, ami a Fidesz sikerének alapja, azaz megkérdezni az embereket arról, mit szeretnének a politikától, milyen országban kívánnak élni - jelentette ki Kövér László.   Kothencz János, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje elmondta: nagy hangsúlyt kapnak a munkahelyteremtő beruházások, a panelrekonstrukció, több forrás jutna civil kezdeményezések, a sport és a kultúra támogatására. Véleménye szerint ha Szegeden ősztől a kormányzat bizalmát élvező városvezetés kezdheti meg munkáját, a város akár 200 milliárd forint fejlesztési forrással is gazdagodhat.

 

MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu