Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Kósa Lajos összegezte a Fidesz választási kampányát

2014. October 06. 09:55
Kósa Lajos összegezte a Fidesz választási kampányát

A Fidesz ügyvezető alelnöke, Kósa Lajos pártja kampányát összegezve kifejtette: több mint 220 településen tartottak fórumot a kormány tagjai és a Fidesz vezető politikusai.

Kósa Lajos többek között hangsúlyozta: „olyan polgármestereket válasszanak a településeken, akik képesek az együttműködésre”. Hozzátette: ahhoz, hogy sikeres legyen a kormány azon terve, hogy az uniós pénzek 60 százaléka gazdaságfejlesztésre – ezen belül több mint 80 százalék a kis- és középvállalkozásoknak -, menjen, elengedhetetlen az önkormányzatokkal való jó együttműködés.

 

 

Kósa Lajos az önkormányzatokkal való jó együttműködésről
Megemlítette, hogyha az önkormányzati választások eredménye azt mutatja, hogy csökkent a bizalom a kormánypártok iránt, akkor nehézkesebbé válhat a pénzintézetek elszámoltatása, és a jogtalanul elvett pénzek visszajuttatása a magyar családoknak. A fideszes politikus végül emlékeztetett, hogy országszerte 1140 kormánypárti támogatottságú polgármesterjelöltre voksolhatnak az emberek, ebből körülbelül 300 független jelölt van, akik Fidesz-KDNP támogatással indulnak.

 

Forrás: fidesz.hu

-kt-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu