Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.04.01. - szerda, Hugó napja van.

Belföldi hírek

Koronavírus - Száz tablettel segítem a rászoruló gyermekek digitális oktatását

2020. március 18. 12:43
Koronavírus - Száz tablettel segítem a rászoruló gyermekek digitális oktatását

Tisztelt honfitársaim, Kedves Ismerőseim! 

Tudják jól, amikor baj van, akkor lehetőségeimhez mérten mindig segítek, és amikor igazán összefogásra van szükség, erre biztatom embertársaimat is. Miniszterelnök és az Operatívtörzs bejelentését, hogy megtiltják az gyermekek iskolalátogatását, és bevezetik a digitális tanrendet, jó döntésnek tartom, ahogyan a veszélyhelyzet elhárításához szükséges korlátozó intézkedések elrendelését is. Azonban tudom, hogy ez az új oktatási helyzet nagyon sok gyermeknek, hátrányos helyzetben élő családnak komoly kihívást, próbatételt jelent, mert nem rendelkeznek az ehhez szükséges informatikai, technikai eszközökkel. Mindig is azt vallottam, hogy a jövő kulcsa a tanulás, és csak a tudás adhat biztos, kiszámítható jövőt, és a társadalmi integrációhoz is csak a tanulás útján vezethet út. Éppen ezért egy barátommal segítem, támogatom a hátrányos helyzetben élő roma és nem roma származású gyermekek oktatását, képzését. A közös felelősségvállalás és áldozathozatal jegyében 100 darab tabletet vásárolok a rászoruló gyermekeknek, azoknak, akik nem rendelkeznek ilyen informatikai eszközökkel, és szüleiknek komoly anyagi problémát okozna azok beszerzése. Kollégáim, munkatársaim segítségével hamarosan eljuttatom a gyermekeknek. Támogassuk, segítsük a jövőt, a jövő nemzedékét, gyermekeinket együtt, közösen! Mert összefogással, akarattal ez is sikerülhet!

 

Összefogására hívom a jóakaratú embertársamat: segítsük a hátrányos helyzetben, főként falvakban élő gyermekeket, az időseket. Lehetőségeikhez mérten segítsenek Önök is embertársainknak, akár adakozással, gyűjtéssel, vagy egy bevásárlással, odafigyeléssel, törődéssel is. Isten megsegiti majd a jószándékúakat az önzetlenségükért.

 

Biztos vagyok abban, hogy Magyarországon a hatóságok, az Operatív törzs, és a kormány az intézkedéseivel mielőbb felülkerekedik a veszélyhelyzet elhárításán, és a vírusfertőzéssel érintett más országokkal összehangolt korlátozó intézkedéseknek köszönhetően megfelelő védelmet kaphatnak honfitársaink. De ehhez széleskörű együttműködésre, a rendelkezések betartására van szükség. Arra kérek mindenkit, feleslegesen ne keltsen pánikot, tartsak be a rendkívüli helyzetre vonatkozó rendelkezéseket! Mert csak így lehetünk biztonságban, egészségben. Még egyszer kérem, figyeljenek embertársaikra, főként a gyermekekre és az idősekre, és hamar túl leszünk ezen a kivételes, feszült időszakon! Köszönettel tartozunk azoknak a szakembereknek és önkénteseknek az áldozatos munkájáért, akik eddig is hősiesen segítettek embertársainknak, nekünk.

 

Vigyázzanak magukra, Isten áldja Önöket!

Mága Zoltán" 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu