Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.25. - Saturday, Orbán napja van.

Belföldi hírek

Kormányzati segítséggel fejlesztették a váci kórházat

2017. August 03. 14:34
Kormányzati segítséggel fejlesztették a váci kórházat

A váci Jávorszky Ödön Kórházban több fejlesztés is megvalósult 106 millió forint értékben a kormány 15 milliárd forintos országos kórházi fejlesztési programjában.

Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára a központi sterilizáló műszerfejlesztése, valamint a légtechnikai és energetikai korszerűsítés átadási ünnepségén hangsúlyozta, a kormány célja, hogy az intézmények működési költségei csökkenjenek. A beruházások hosszú távon javíthatják a kórházak gazdálkodási, pénzügyi helyzetét, és az intézményeknek több pénzük marad a betegek ellátására, a pályázatra rengeteg kórháztól érkezett beadvány - tette hozzá.

 

Több fejlesztés is megvalósult 106 millió forint értékben, kormányzati segítséggel a váci Jávorszky Ödön Kórházban

A váci Jávorszky Ödön Kórházban több fejlesztés is megvalósult 106 millió forint értékben, és további 200 milliót fordíthatnak orvosi felszerelések beszerzésére

 

A váci kórház három pályázatot nyert, összesen 106 millió forint értékben. A fejlesztés lezárta után indul egy újabb, mivel a kormány úgy döntött, hogy további 200 millió forintot ad a kórháznak orvosi műszerek vásárlására, amiket még az idén beszereznek. A forrás az Egészséges Budapest program része, amely kezdeményezésnek a Pest megyében élők segítése a célja.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu