Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.24. - Monday, Iván napja van.

Belföldi hírek

Kormánytámogatással bővített a Hajdu Autotechnika Ipari Zrt.-t

2017. October 14. 08:00
Kormánytámogatással bővített a Hajdu Autotechnika Ipari Zrt.-t

A Nagyvállalati Beruházási Támogatás keretén belül több mint 480 millió forint állami támogatást kapott a Hajdu Autotechnika Ipari Zrt. mintegy kétmilliárd forintos kapacitásbővítő és technológia-fejlesztő beruházása.

Marczinkó Zoltán kiemelt vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár hangsúlyozta, hogy a kormány számára kiemelt feladat, hogy segítse a hazai vállalkozásokat a versenyképességük megtartásában, növelésében. A vállalatcsoport már hosszú ideje működik stabilan, és olyan nagy múltú autógyárak beszállítója, mint a Ferrari és a Mercedes-Benz, továbbá Téglás város legnagyobb ipari foglalkoztatója.

 

Kormánytámogatással bővített a Hajdu Autotechnika Ipari Zrt.-t

A Nagyvállalati Beruházási Támogatás keretén belül több mint 480 millió forint állami támogatást kapott a Hajdu Autotechnika Ipari Zrt. 

 

A Hajdu Autotechnika Ipari Zrt. a beruházás keretében bővítette a préskapacitását, elősegítette a technológiai fejlődést, valamint fejlődött a szerszámtervezői és -gyártói képességük. A vállalat nem csak folyamatosan korszerűsít, hanem együttműködik a szakiskolákkal és egyetemekkel a megfelelő szakember utánpótlás érdekében. Marczinkó Zoltán hangsúlyozta, hogy a már most is 200 főt foglalkoztató Hajdu Autotechnika Ipari Zrt. ezzel a beruházással további, több mint 40 új munkahelyet teremt.

 

NGM/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu