Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.14. - Sunday, Tibor napja van.

Belföldi hírek

Konzorcium jöhet létre a tesztpálya gyorsabb megvalósulásáért

2017. October 03. 14:26
Konzorcium jöhet létre a tesztpálya gyorsabb megvalósulásáért

A zalaegerszegi tesztpálya projektben érintett vállalatok konzorcium létrehozását javasolják annak érdekében, hogy mihamarabb megvalósuljon a projekt. A cégvezetők a Nemzetgazdasági Minisztériumban tartott egyeztetésen vettek részt.

A megbeszélésen nagyon fontos kezdeményezésnek minősítették a beruházást és felkérték a kormányt, hogy az eddigiekhez hasonlóan továbbra is kísérje figyelemmel a tesztpálya megépülését. A pálya építése a terveknek megfelelően halad, egy éven belül már folyhatnak a kísérletek a pályán. A projektet hazai és nemzeközi érdeklődés övez, ám a tartalmat a piaci igények határozzák meg.

 

Konzorcium jöhet létre a tesztpálya gyorsabb megvalósulásáért

A zalaegerszegi tesztpálya projektben érintett vállalatok a Nemzetgazdasági Minisztériumban tartott egyeztetésen vettek részt

 

A hatékonyabb megvalósítás érdekében még szorosabb együttműködést vállalnak az érintett vállalatok. Ezáltal nemcsak sokkal nagyobb versenyelőnyre tehetnek szert, hanem a konzorcium tagjai között is eredményesebb munka kezdődhet. A projektben 13 vállalat és egy egyetem érintitett, a megbeszélésen pedig ismételten üdvözölték a hazai autóipar egészére pozitívan ható kezdeményezést, illetve bíznak annak sikeres megvalósításában.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu