Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.09.24. - péntek, Gellért napja van.

Belföldi hírek

Komplex infrastrukturális és logisztikai fejlesztést adtak át Hajdúnánáson

2021. augusztus 03. 10:10
Komplex infrastrukturális és logisztikai fejlesztést adtak át Hajdúnánáson

Modernizálták és korszerűsítették az árukiszolgáló tereket az Uniholz Kft. telephelyén Hajdúnánáson, ahol több mint 3000 termékkel állnak a vásárlók szolgálatára.

Hajdúnánáson fejlesztette telephelyét az Uniholz Kft. Az acél kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó magyar tulajdonú vállalat egyre szélesebb termékskálával kíván megjelenni a piacon. Jelenleg összesen 3000 fajta termékkel állnak a vevők szolgáltatára.

 

A közelmúltban végrehajtott beruházást a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretein belül hajtották végre. A 70 millió forintos komplex fejlesztéshez több mint 50 millió forintos támogatást kapott a vállalat.

 

3000 fajta termék kapható a vaskereskedésben

 

A projekt révén modern, 21. századi targoncákat, mérlegeket és állványokat szereztek be. Az eszközbeszerzéseknek köszönhetően az anyagmozgatást is könnyebben tudja majd megoldani a kelet-magyarországi vállalat.

 

A támogatásból nem csak eszközbeszerzésre futotta a cégnek, hiszen komplex logisztikai és infrastrukturális beruházást is végrehajtottak. Az áru kiszolgáló tereket, valamit a parkolót is felújították. A telephelyen egy olyan részt is létrehoztak, ahol ezentúl sokkal könnyebb lesz a nagyobb súllyal rendelkező áruk mozgatása.

 

A cégnél jelenleg 50 fő dolgozik és a tavalyi évben 2,7 milliárd forint értékben értékesítettek termékeket.

 

Forrás: MTI, Uniholz Kft.
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu