Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.08.13. - csütörtök, Ipoly napja van.

Belföldi hírek

Költöztetés vidékre a szabadabb életért

2020. július 06. 19:42
Költöztetés vidékre a szabadabb életért

Mi jut eszébe akkor, ha azt hallja, hogy költöztetés vidékre? Mindig zöldellő fák, csivitelő madarak, távol a város zajától, a füsttől és a metrón utazó kétes küllemű emberektől. Persze szeretjük a fővárost, hiszen Budapest csodaszép és mindig élettel teli. Noha, amikor már a családalapításon, gyereknevelésen jár az eszünk, akkor a még hétköznap is működő megannyi bulizóhely igencsak háttérbe szorul. Ha eldöntötte, hogy egy vidéki kertes házra voksol, vagy már meg is találta álmai otthonát, akkor már csak a költöztetés maradt hátra

Szállítás vidékre - hogyan válasszunk?

Sok szállító kínálatában megtalálható a költöztetés vidékre tevékenység, na de vajon mind ugyanolyan jó? Természetesen nem, de segítünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Azon túl, hogy a fuvar olcsó viszonylag legyen, még rengeteg dologra kell figyelni. Benne van az árban a pakolás is vagy csak a bútorszállítás? Mi a helyzet a már nem kellő holmival, lehet lomtalanítást kérni? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket mindenképpen érdemes átgondolni.

 

Költöztetés kalkulátor nagy segítség

Az S-Transport hihetetlen vívmánya a költöztetés kalkulátor. Önmagában semmi csoda nincs benne, hiszen csak egy olyan online eszköz, ami a változók bevitele után kiadja a végösszeget, azonban mégis rendhagyó. Ennek oka, hogy más még nem csinált ilyet a szállítás, fuvarozás terén. Az S-Transport gyorsan leegyszerűsítette az egész árajánlat kéréssel kapcsolatos, általában macerás történetet, így nagyon hamar megtudhatjuk a hozzávetőleges árat.

 

S-Transport - Költöztetés fix áron

Ahogy már az előzőekben is említve lett, az S-Transporttal nem kell azon aggódni, hogy valamilyen rejtett költség egyszer csak felbukkan és igencsak megtoldja a fizetendő összeget. Bizony még vannak olyan vállalkozók, akik becsületesen dolgoznak és ez még nem minden! Ehhez jön hozzá a precizitás, a gyorsaság és a megbízhatóság.

 

Tehertaxi országos lefedettséggel

A költöztető és a tehertaxi között van egy lényeges különbség. Míg előbbi segít a rakodásban, sőt, néha még a pakolásban is, az utóbbi csak a teherautót biztosítja és persze egy sofőrt mellé. Ez akkor lehet jó választás, ha erős emberekkel vagyunk körülvéve, minden más esetben kérjük a teljes költöztetési szolgáltatást! A Servitius group már sok éves tapasztalattal rendelkezik a szakmában, így nem csoda, hogy jókora vendégkörre tett szert. Habár az ügyfelek egy része a közvetlen honlapjuk alapján kereste fel őket, igen nagy számban vannak, akik ajánlás alapján találtak rájuk. Az elégedett ügyfélnél pedig aligha lehetne jobb ajánlólevél.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu