Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.07. - kedd, Appolónia napja van.

Belföldi hírek

Kolompárék újabb felháborító visszaélése

2009. szeptember 03. 16:49
Kolompárék újabb felháborító visszaélése
A Lungo Drom elnöke az ÖCO újabb pénzpazarlási botrányával kapcsolatban fejti ki álláspontját.
Sajtóhírek szerint a Magyar Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Közalapítvány által gyermektáboroztatásra odaítélt pénzből nyaraltak egy hétig Kolompár Orbánék tavaly Balatonmárián. Erről egy pályázati alvállalkozó számolt be, aki mindezt fényképekkel is dokumentálta. A pályázatot gyermektáboroztatásra írta ki a közalapítvány, de szinte kizárólag Bács-Kiskun megyei cigány vezetők és rokonaik kaptak lehetőséget a strandolásra - állapítja meg a közlemény.

farkasflorian_430_942_20090903164537_678.jpg

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke

Az OCÖ elnöke nem először adja jelét annak, hogy sajátjaként kezeli a roma közösség pénzét, azt képzeli, hogy posztjával csak kényelem, luxus és anyagi előnyök járnak, kötelesség meg semmi. Kolompár Orbán ellen emiatt már több büntetőeljárás is folyik. Már korábban is felhívtuk a figyelmet arra, hogy Kolompár alkalmatlan posztjára, és méltatlan a cigány emberek bizalmára, szégyene mindazoknak, akiket képviselnie kellene - szögezi le Farkas Flórián.

Az a legkevesebb, hogy azonnal távozik az OCÖ elnöki székéből! Felszólítjuk a szocialista kormányt arra, hogy ne asszisztáljon tovább Kolompár Orbán törvénytelen pénzpazarlásához! A kormányzat a romák pénzét ne adja oda ennek az embernek, mert ezzel csak a cigány-ellenes hangulatot erősíti a társadalomban, valamint a romák közti elégedetlenkedést segíti elő - zárul a Lungo Drom elnökének közleménye.

(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu