Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.28. - Tuesday, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

KKM: Az európaiak biztonságánál semmi sem lehet fontosabb

2016. July 25. 12:01
KKM: Az európaiak biztonságánál semmi sem lehet fontosabb

Elfogadhatatlan, hogy az európai emberek mindennapjaiba beköltözött a félelem, éppen ezért vissza kell állítani a törvényes rendet - közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium.

A közleményükben kiemelték, hogy a magyar kormány megvédte az ország határait, itt "nem alakultak ki no-go zónák, a kerítés, az élőerős védelem és a jogszabályi szigorítások is a magyar emberek biztonságát szolgálják". Mindenkinek egyértelmű, hogy "Brüsszel eddigi bevándorlási politikája totális csőd", azonnali változtatásra van szükség, a káoszt a rendnek, a félelmet a biztonság érzésének kell felváltania - hangsúlyozták.

 

terrorfenyegetettség

Vasárnap, Bajorországban egy robbantásos merényletben 12 ember sérült meg, hárman súlyosan

 

Németországot az elmúlt héten négy súlyos támadás érte, ebből két esetről tudható vagy feltételezhető, hogy bevándorlók iszlamista támadásáról van szó, két esetben pedig úgy tűnik, hogy "bevándorló hátterű embereknek - finoman szólva - beilleszkedési gondjaik voltak, ezek frusztrációt okoztak, és gyilkosságokhoz vezettek" - közölték. Mindez megerősíti a magyar kormányt az eddig is képviselt álláspontjában, miszerint "Európa határait meg kell védeni, a terrort és az erőszakot a kontinensen kívül kell tartani, gátat kell szabni az illegális bevándorlásnak".

 

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu