Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.19. - Friday, Emília napja van.

Belföldi hírek

Kitüntetés az arab–magyar, és a libanoni–magyar gazdasági kapcsolatok segítéséért

2013. February 20. 10:03
Kitüntetés az arab–magyar, és a libanoni–magyar gazdasági kapcsolatok segítéséért
A libanoni–magyar, valamint az arab–magyar gazdasági kapcsolatok fejlesztése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként Orbán Viktor magyar miniszterelnök kitüntetéseket adományozott.

Magyarország szép jövő előtt áll, és ilyenkor különösen jól esik kitüntetni olyanokat, akik mindig, jóban-rosszban kitartottak hazánk mellett - jelentette ki kedden a Parlamentben Orbán Viktor miniszterelnök.

Az önök sikere biztatás a magyar üzletemberek számára – mondta a kormányfő a két kitüntetettnek: Adnan Wafic Kassar volt libanoni államminiszternek, a Fransabank, Fransa Holding SAL elnökének és Adel Wafic Kassarnak, a Fransabank, Fransa Holding SAL elnökhelyettesének.

Orbán Viktor ezt követően a Magyar Érdemrend Középkeresztje a csillaggal kitüntetést adományozta Adnan Wafic Kassarnak,

Orbán Viktor a Magyar Érdemrend Középkeresztje a csillaggal kitüntetést adományozta Adnan Wafic Kassarnak
Orbán Viktor szerint a magyarok könnyen építenek ki „lelki barátságokat, értik a keleti világot és az onnan jött embereket”. Kitért rá, a magyarok értik a kelet azon üzenetét, hogy a pénz és a siker fontos, azonban – mint mondta – mindez mit sem ér barátság nélkül. Hazánk kitüntetett országnak tekintheti magát, hogy keleten számos tekintélyes barátja van, akik újabb és újabb barátokat hoznak az országnak - mondta a kormányfő.

Adel Wafic Kassarnak

Adel Wafic Kassarnak Orbán Viktor a Magyar Érdemrend Középkeresztje kitüntetést adta át

 


Adnan Wafic Kassar kitért rá, testvérével mindenkor Magyarország jó hírét terjesztették az arab régióban, és közreműködtek az első arab-magyar üzletember delegáció, valamint az első arab-magyar gazdasági fórum megszervezésében.


Forrás és képek: fidesz.hu

-kt-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu